Θεοδωράκης: Οι δεξιοί ήθελαν κόφτη, οι αριστεροί έφεραν δρεπάνι (BINTEO)

0
3

 

Πυρά κατά του πρωθυπουργού για την τακτική που ακολούθησε στη διαπραγμάτευση εξαπέλυσε ο Σταύρος Θεοδωράκης, ενώ εκτίμησε ότι οι βουλευτές της συμπολίτευσης θα ψηφίσουν ό,τι τούς δώσουν οι δανειστές.

«Ο κ. Τσίπρας ξέμεινε από χρήματα και ήταν υποχρεωμένος να υπογράψει ό,τι τού δώσουν, το ίδιο θα συμβεί και την άλλη εβδομάδα (σ.σ στο Eurogroup της 24ης Μαΐου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του Ποταμιού. «Οι δεξιοί ήθελαν κόφτη, οι αριστεροί έφεραν δρεπάνι για να κόψει ό,τι εξέχει» παρατήρησε ακόμη μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Οι ‘‘153’’ είναι αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι τους λένε και ότι τούς επιβάλουν από το εξωτερικό…Είμαστε στη φάση του ‘‘ψηφίζουμε ό,τι μάς φέρνουνε’’ θα δώσουν μέχρι τέλους τη μάχη» τόνισε σκωπτικά.

«Φεύγουν οι επιχειρηματίες από την Ελλάδα όλοι χαίρονται, οι Αλβανοί, οι Βούλγαροι, οι Κύπριοι» τόνισε ακόμη για την ψήφιση του ασφαλιστικού και φορολογικού νομοσχεδίου.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης σχολίασε δηκτικά και παλαιότερη δήλωση του υπουργού Άμυνας και προέδρου των ΑΝΕΛ. «Ο κ. Καμμενος είχε πει ‘‘θα φύγω αν δεν τελειώσουν τα μνημόνια’’, η Ελλάδα υπογράφει νέας μνημόνια και κατρακυλάει» δήλωσε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here