Θεοχάρης: Αν δεν διορθωθούν τα λάθη το Ποτάμι θα χαθεί (ΒΙΝΤΕΟ)

0
5

 

«Θα μείνω στο Ποτάμι», δήλωσε κατηγορηματικά, ο βουλευτής του Ποταμιού, Χάρης Θεοχάρης, μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη και στον Ant1, μία ημέρα μετά την παραίτηση του από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος.

Παράλληλα, ο κ. Θεοχάρης, εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν να αναφερθεί στο συνέδριο του Ποταμιού, για «τα τρία Ποτάμια» και ξεκαθάρισε ότι δεν αμφισβήτησε την ηγεσία του κόμματος.

«Έκανα μία συγκεκριμένη πολιτική κριτική σε 2-3 σημεία. Το ένα είναι ότι θα πρέπει να είναι πιο ξεκάθαρη η αντίθεση μας σε αυτή την κυβέρνηση, η οποία οδηγεί τη χώρα στην εθνική καταστροφή», είπε ο κ. Θεοχάρης και πρόσθεσε ότι «το Ποτάμι πρέπει να συνεχίσει όσο μπορεί αυτόνομο την πορεία του και για να το κάνει αυτό πρέπει να επανασυνδεθεί άμεσα με την κοινωνία, ώστε να μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο στην επανασύσταση του κέντρου».

Στη συνέχεια ο κ. Θεοχάρης, επισήμανε: «Εγώ ζήτησα να διορθωθούν τα λάθη σήμερα. Αν δεν διορθωθούν δυστυχώς το Ποτάμι θα χαθεί», ενώ αναφερόμενος στην παραίτηση του υπογράμμισε ότι αυτό που έκανε ήταν η έντιμο καθώς από τη στιγμή που είχε εκφράσει τις αντιθέσεις του έπρεπε να δώσει σε κάποιον άλλο τη θέση του.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here