Θεοχάρης: Ανάγκη να δημιουργηθεί ενιαίος πολιτικός σχηματισμός

0
5

 

Την εκτίμησή του ότι ο χώρος της ευρύτερης Κεντροαριστεράς θα συνθλιβεί από τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ, αν δεν δημιουργηθεί ένας ενιαίος πολιτικός σχηματισμός, εξέφρασε, μιλώντας στο «Πρακτορείο FM», ο βουλευτής του Ποταμιού, Χάρης Θεοχάρης.

Ο κ. Θεοχάρης είπε ότι η πρόβλεψή του επιβεβαιώνεται από τις προσπάθειες που καταβάλλουν τα δύο μεγάλα κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ) να προσεγγίσουν τον χώρο της Κεντροαριστεράς.

Παράλληλα, τόνισε ότι θα πρέπει να αποκρουστούν αυτές οι κινήσεις και υποσχέθηκε ότι προσωπικά θα συμβάλει στη δημιουργία αυτού του μεγάλου πολιτικού σχηματισμού της Kεντροαριστεράς, διαψεύδοντας έτσι γι άλλη μια φορά σενάρια που τον ήθελαν να προσχωρεί στη ΝΔ.

«Θα ήθελα να βοηθήσω ώστε να φτιαχτεί αυτός ο μεγάλος σχηματισμός μέσα από τον χώρο αυτό, γιατί το ελληνικό πολιτικό σύστημα χρειάζεται τρεις πόλους, δεν μπορεί να λειτουργήσει μόνο με δύο» τόνισε ο κ. Θεοχάρης. Επίσης, ανέφερε ότι αυτός ο ενιαίος πολιτικός σχηματισμός θα πρέπει να πλησιάσει την κοινωνία, «να κατέβει και στα καφενεία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here