Θεοχαρόπουλος: Δεν πρέπει να ξαναγίνουν εκλογές

0
2

 

«Επιβάλλεται να συμμετέχουν όσο περισσότερες δυνάμεις με ευρωπαϊκό προσανατολισμό. Δεν μπορεί και δεν πρέπει να ξαναγίνουν εκλογές, καθώς δεν τις αντέχει η ελληνική κοινωνία»,  δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη ανέφερε: «Παλιότερα είχαμε τα Ζάππεια της ΝΔ. Λαϊκισμός. Και μετά το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ. Πάλι λαϊκισμός και παροχολογία. Δεν αντέχει άλλο η κοινωνία, η χώρα και η πολιτική ζωή του τόπου νέα υποσχεσιολογία. Πρέπει λοιπόν να μην βγει κανένας από τις ευθύνες του».

Ο κ. Θεοχαρόπουλος υποστήριξε ότι η σύγκλιση των δυνάμεων της ανανεωτικής Αριστεράς και της σοσιαλδημοκρατίας γίνεται πραγματικότητα καθώς ο τόπος χρειάζεται ένα προοδευτικό μεταρρυθμιστικό πόλο που θα μπορέσει να προχωρήσει τις αλλαγές με γνώση όραμα και σχέδιο.

«Μετά τις εκλογές -και όπως δείχνουν τα μέχρι τώρα στοιχεία οι πολίτες ανταποκρίνονται θετικά- η τρίτη θέση θα γίνει η αφετηρία ώστε να αποτελέσει την αναγέννηση του συγκεκριμένου χώρου», επισήμανε.

Όσον αφορά στο προσφυγικό, ανέφερε ότι η «λαϊκίστικη Αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί ούτε καν να διαχειριστεί τις δύσκολες καταστάσεις», καθώς και πως θα έπρεπε μια κυβέρνηση με κύριο κορμό κόμμα της Αριστεράς να το έχει ως προτεραιότητα, να έχει σχέδιο.

«Αντί αυτού τι είδαμε; Κανένα σχέδιο, αυταπάτες. Οι δηλώσεις της πρώην υπουργού είναι χαρακτηριστικές αυτών των αντιλήψεων», δήλωσε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here