Θεοχαρόπουλος: Όσο το δυνατόν περισσότερες δυνάμεις στη διακυβέρνηση

0
5

 

Τη συμμετοχή στην ευθύνη της διακυβέρνησης όσο το δυνατόν περισσότερων δυνάμεων ζητεί ο πρόεδρος τη Δημοκρατικής Αριστεράς Θανάσης Θεοχαρόπουλος καθώς όπως εκτιμά η χώρα δεν αντέχει νέες εκλογές.

Σε συνέντευξή του στο πρώτο πρόγραμμα της κρατικής ραδιοφωνίας αναφερόμενος στην κοινή εκλογική κάθοδο με το ΠΑΣΟΚ, υπό το σχήμα Δημοκρατική Συμπαράταξη, είπε πώς πρόκειται για ένα βήμα μπροστά, με στόχο να αποτελέσει το προοδευτικό μεταρρυθμιστικό πόλο στο χώρο του δημοκρατικού σοσιαλισμού.

«Η σύγκλιση των δυνάμεων της σοσιαλδημοκρατίας και της ανανεωτικής Αριστεράς, ο οποίος ήταν στόχος από παλιά, γίνεται πραγματικότητα. Οι πρώτες δημοσκοπήσεις που παρουσιάστηκαν είναι πολύ ενθαρρυντικές. Δείχνουν ότι έγινε αντιληπτό από τους πολίτες και είναι χαρακτηριστικό ότι σε αυτές τις μετρήσεις ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, ως Δημοκρατική Συμπαράταξη, θα παίξουν ένα καταλυτικό ρόλο την επόμενη ημέρα των εκλογών».

Ο κ. Θεοχαρόπουλος τόνισε ότι η συνεργασία βασίστηκε σε προγραμματική συμφωνία με 10+1 θέσεις, η οποία υπεγράφη με τη Φώφη Γεννηματά. Μια από αυτές τις θέσεις είναι η ανάγκη ενίσχυσης της ταχείας μετεξέλιξης με στόχο τη δημιουργία ενός ευρύτερου σχήματος, το οποίο θα αναζητήσει μέσα από προγραμματικές συγκλίσεις την ανασυγκρότηση του χώρου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here