Θεοχαρόπουλος: Το Σάββατο θα ανακοινωθεί η συνεργασία της ΔΗΜΑΡ με το ΠΑΣΟΚ

0
6

 

  Θέμα χρόνου είναι η ανακοίνωση της συνεργασίας της ΔΗΜΑΡ με το ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς, Θανάση Θεοχαρόπουλο.

Σε δηλώσεις του στον Alpha 9.89 ο κ.Θεοχαρόπουλος είπε ότι «συζητούμε με το ΠΑΣΟΚ και με άλλες δυνάμεις, θέλω να πιστεύω ότι θα έχουμε άμεσα θετική κατάληξη» ενώ υποστήριξε ότι οι αποφάσεις θα ληφθούν επισήμως στην Κεντρική Επιτροπή του Σαββάτου.
«Δεν πρόκειται για ενσωμάτωση του ενός ή του άλλου αλλά για εκλογική συμπαράταξη» είπε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, τονίζοντας ότι θα προτιμούσε μετεκλογική συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ.

«Η ΔΗΜΑΡ απευθύνθηκε δυο φορές στον ΣΥΡΙΖΑ και δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση, ούτε μια συνάντηση», είπε ο κ. Θεοχαρόπουλος, ο οποίος έστειλε μήνυμα στον κ. Κουβέλη, ο οποίος επιδιώκει σύμπλευση με την Κουμουνδούρου, ότι θα ακουστούν όλες οι απόψεις και «η ΔΗΜΑΡ θα πάρει τις αποφάσεις της και θα προχωρήσει μπροστά».
«Όταν βοηθούσε η ΔΗΜΑΡ στο να επιλυθούν τα προβλήματα δεν είχαμε ούτε κλειστές τράπεζες ούτε capital controls» τόνισε ο κ. Θεοχαρόπουλος και συμπλήρωσε «τώρα απαιτείται συσπείρωση πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here