Θεοχάρης: Η χώρα έχει ανάγκη από ανανέωση του πολιτικού σκηνικού

0
6

 

Για τους λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτησή του από το Ποτάμι μίλησε στoν ANT1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Χάρης Θεοχάρης.

«Είχα εκφράσει διαφωνίες, όλο το προηγούμενο διάστημα έμεινα σταθερός στις απόψεις μου, είχα μιλήσει και για διγλωσσία, τη μία μέρα ήμασταν με την πλευρά της κυβέρνηση την άλλη ήμασταν αντιπολίτευση. Νομίζω ότι και τώρα βλέποντας κάποιες λογικές και ενέργειες που και με τη ΝΔ πηγαίναμε και με το ΠΑΣΟΚ, αυτή τη διγλωσσία εγώ πιστεύω ότι θα την πληρώσουμε και δεν μπορούσα να συνεχίσω να παρακολουθώ αυτή τη λογική και στρατηγική» είπε ο κ. Θεοχάρης.

Αναφερόμενος στη επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του το Ποτάμι, έκανε λόγο για «προσωπική πικρία» και για το σημείο όπου αναφέρεται ότι πρότεινε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ότι «όποιος με έχει ακούσει στη Βουλή, μπορεί να καταλάβει αν μπορώ να προτείνω συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ».

Σήμερα η χώρα έχει ανάγκη από ανανέωση του πολιτικού σκηνικού, με φρέσκα πρόσωπα και όχι χρεωμένα με τα λάθη του παρελθόντος, τόνισε, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τα επόμενα σχέδιά του μετά την παραίτησή του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here