«Θερμή» υποδοχή στον Τσίπρα προετοιμάζουν οι Κρητικοί

0
49

 

Την Κρήτη επισκέπτεται σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με αφορμή το περιφερειακό αναπτυξιακό συνέδριο.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του θα πραγματοποιήσει ομιλίες στο περιφερειακό συνέδριο για την παραγωγική ανασυγκρότηση στο Ηράκλειο και την επόμενη ημέρα στο φόρουμ «Καθαρή Ενέργεια για τα Νησιά της ΕΕ», στα Χανιά.

Σύμφωνα με το πρόγραμμά του, το πρωί στις 11 ο πρωθυπουργός θα επισκεφτεί το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας στο Ηράκλειο και στις 6 το απόγευμα θα συμμετάσχει σε σύσκεψη για τη σύνοψη του Περιφερειακού Συνεδρίου με τους υπουργούς που συμμετείχαν στις εργασίες του, τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη και τον δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό. Η σύσκεψη θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Αστόρια.

Στις 7 και μισή το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η κεντρική ομιλία του πρωθυπουργού στο περιφερειακό συνέδριο για την παραγωγική ανασυγκρότηση στο κινηματοθέατρο Αστόρια.

Με αφορμή την παρουσία του Πρωθυπουργού στο Συνέδριο, Εργατικά Κέντρα, Συνδικαλιστικά Σωματεία και Αγροτικοί Σύλλογοι οργανώνουν συλλαλητήρια διαμαρτυρίας το απόγευμα.

Την Παρασκευή ο πρωθυπουργός θα επισκεφτεί τα Χανιά, όπου στις 10 το πρωί θα απευθύνει ομιλία στο φόρουμ «Καθαρή ενέργεια για τα νησιά της Ε.Ε». Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Κέντρο Μεσογειακής Αρχιτεκτονικής.

Πηγή: cretalive.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here