Θετική εξέλιξη στο Mega

0
7

Θετική κατάληξη είχαν οι σημερινές νέες διαβουλεύσεις των εκδοτών του Mega, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τις άμεσες ανάγκες των εργαζομένων. Κτά πληροφορίες, κατέληξαν σε συμφωνία και έτσι, αύριο Τετάρτη, αναμένεται να καταβληθεί στους περίπου 500 εργαζομένους ο ένας από τους τρεις απλήρωτους μισθούς τους.

Ο διευθυντής Ειδήσεων Μανόλης Καψής, που όλο αυτό το διάστημα καταβάλλει συντονισμένες προσπάθειες για να διατηρηθεί ψηλά το ηθικό του προσωπικού παρά τις μεγάλες δυσκολίες, συνεκάλεσε για αύριο Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι γενική συνέλευση. Είναι η πρώτη φορά που παίρνει τέτοια πρωτοβουλία και αναμένεται να ενημερώσει πρώτον, πως θα πιστωθούν οι λογαριασμοί με ένα μισθό και δεύτερον, πως συνεχίζονται οι συζητήσεις μεταξύ των εκδοτών και των τραπεζών ώστε να ολοκληρωθεί με επιτυχία η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου (ύψους 22,5 εκατ ευρώ) της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ.

Στη συνέλευση των δημοσιογράφων θα αποφασιστεί και η περαιτέρω στάση τους, δηλαδή το αν θα επιστρέψουν κανονικά στην εργασία τους ή θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις με κάποιον τρόπο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here