Αυστραλία: Θηλάζει την 6χρονη κόρη της ακόμα και στην αυλή του σχολείου

0
3

 

Μια 52χρονη μητέρα στην Αυστραλία εξακολουθεί να θηλάζει την κόρη της, που έχει κλείσει τα 6 της χρόνια, ακόμα και σε δημόσιους χώρους.

Η Maha Al Musa, η οποία φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «Woman’s Day» που κυκλοφορεί σήμερα, δηλώνει ότι αν η μικρή τής το ζητήσει, τότε είναι διατεθειμένη να πάει να τη θηλάσει ακόμα και στο προαύλιο του σχολείου.

Η ίδια υποστηρίζει ότι το μητρικό γάλα έχει μεγάλη θρεπτική αξία για τα παιδιά και για αυτόν τον λόγο επιμένει να θηλάζει την κόρη της ακόμα και τώρα που ξεκίνησε το σχολείο.

Η μικρή όταν ρωτήθηκε για το τι γεύση έχει το μητρικό γάλα είπε ότι «κάποιες φορές έχει γεύση καραμέλας. Έχει πολλές διαφορετικές γεύσεις», ενώ πρόσθεσε πως «είναι το αγαπημένο πράγμα που κάνω όταν δεν είμαι στο σχολείο. Τα περισσότερα παιδιά πρέπει να το κάνουν γιατί είναι καλό για αυτά».

Πλέον, η 6χρονη Aminah πίνει συνήθως μητρικό γάλα λίγο πριν πάει για ύπνο και δηλώνει ότι της αρέσει τόσο πολύ ο θηλασμός που έχει αποφασίσει πως θα συνεχίσει να πίνει μητρικό γάλα μέχρι τα 8 της χρόνια.

Η Maha Al Musa, η οποία έχει ακόμη δύο παιδιά, έχει οργανώσει στο Facebook μια ολόκληρη εκστρατεία υπέρ του θηλασμού των παιδιών μέχρι τα 8 πρώτα έτη της ζωής τους, καθώς αφενός τα οφέλη για την υγεία των παιδιών είναι πάρα πολλά κι αφετέρου δημιουργείται ένα ιδιαίτερο δέσιμο μεταξύ μητέρας και παιδιού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here