Θηριωδία! «Σφράγισαν» αποθήκη με 4 κουτάβια κι έριξαν δηλητήριο

0
12

 

Δεν έχει προηγούμενο η πράξη αγνώστου που «σφράγισε» με λουκέτα αποθήκη και έριξε φόλες σε τέσσερα κουταβάκια που ήταν μέσα. Το περιστατικό συνέβη στην Καρδαμίτσα Ιωαννίνων και ήρθε στο φως όταν η φιλοζωική οργάνωση Animal Action είδε ένα σκυλάκι να κάθεται έξω από ένα εγκαταλελειμμένο οίκημα. Προσπάθησε να το προσεγγίσει και να το φροντίσει για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του να μεταφερθεί στο Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων, αλλά η σκυλίτσα φοβήθηκε και έφυγε.
Σε καθημερινή αναζήτηση της στην περιοχή, την Παρασκευή, πλησιάζοντας στο χώρο, τα μέλη της οργάνωσης διαπίστωσαν πως το οίκημα είχε σφραγιστεί εξωτερικά, και σε έλεγχο που έκανε, άκουσε ότι μέσα υπήρχαν κουταβάκια.
Μπαίνοντας στο χώρο τα μέλη της Animal Action, αφού πρώτα απομάκρυναν ξύλα και λαμαρίνες, διαπίστωσαν πως το μισό το πάτωμα είχε υποχωρήσει, και σε ένα τελάρο είχε τοποθετηθεί ποντικοφάρμακο για να σκοτώσουν τα ζώα.
Στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική και απεγκλωβίστηκαν τα δύο κουταβάκια από τα τέσσερα που υπήρχαν στο οίκημα, ενώ τα άλλα δύο δυστυχώς βρέθηκαν νεκρά. Η μητέρα τους αγνοείται εδώ και τέσσερις μέρες.
Από την Animal Action ζητείται οικογένεια για τα δύο κουτάβια και υιοθεσία τους θα γίνει μέσω της Animal Action σε συνεργασία με το Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων Ιωαννίνων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here