Τηλεφωνική επικοινωνία Θεοδωράκη – Σουλτς για τη συμφωνία των 28

0
5

 

Για τη συμφωνία στην οποία κατέληξαν οι Ευρωπαίοι ηγέτες μετά από μαραθώνιες διαβουλεύσεις συζήτησαν σε τηλεφωνική επικοινωνία ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μάρτιν Σουλτς είπε στον Σταύρο Θεοδωράκη πως είναι συγκρατημένα αισιόδοξος για την εφαρμογή της συμφωνίας μια που αυτή προϋποθέτει στενή και καλή συνεργασία της Ελλάδας με την Τουρκία, το ΝΑΤΟ και τα Ηνωμένα Έθνη, αλλά και σωστή οργάνωση των ελληνικών αρχών.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης από την πλευρά του ανέφερε ότι το Ποτάμι από την πρώτη μέρα είχε υποστηρίξει χωρίς αστερίσκους ότι το τεράστιο ζήτημα της προσφυγικής κρίσης δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί αν η χώρα μας δεν συνεργαστεί με τους εταίρους μας στην Ευρώπη και φυσικά με την Τουρκία.

«Από την άνοιξη του 2015 είχαμε προσπαθήσει να πείσουμε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να ξεπεράσει τις αγκυλώσεις και τις εμμονές της και να συνεργασθεί» είπε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Οι δύο άντρες είπαν ότι θα τα πουν πολύ σύντομα και από κοντά γιατί όπως επεσήμανε ο Σταύρος Θεοδωράκης τα προβλήματα της χώρας μας δεν σταματούν στην προσφυγική κρίση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here