Τηλεοπτικές άδειες: Η Singular Logic για το εξώδικο του ΣΚΑΙ

0
11

 

«Η εταιρεία είναι γνωστή για την αξιοπιστία και την φερεγγυότητα με την οποία υλοποιεί μεγάλα έργα πληροφορικής στον Δημόσιο και τον Ιδιωτικό τομέα. Η Singular Logic, όπως και στην περίπτωση των εκλογών, είναι υπεύθυνη για την συγκέντρωση και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, αλλά προφανώς δεν διαμορφώνει τα αποτελέσματα» επισημαίνουν κύκλοι της εισηγμένης εταιρείας Singular Logic, απαντώντας σε ερωτήματα του ΑΜΠΕ, αναφορικά με τις εξώδικες δηλώσεις που απηύθυνε ο ΣΚΑΙ προς την ίδια, αλλά και τη θυγατρική της τράπεζας Εurobank, Eurobank Business Exchanges, εγείροντας ενστάσεις σχετικά με την διαδικασία διεξαγωγής του διαγωνισμού.

Ο ΣΚΑΪ στις εξώδικες δηλώσεις ζητεί αναλυτικές λεπτομέρειες για τους όρους ανάθεσης του έργου στη Singular Logic, και στη θυγατρική της Eurobank, καθώς και για τις τεχνικές προδιαγραφές του έργου.

Όπως σημείωναν οι ίδιοι κύκλοι, «η Singular Logic δεν πρόκειται να εμπλακεί σε καμία αντιπαράθεση με τους συμμετέχοντες στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες που πραγματοποιεί η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας».

Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία έχει αναλάβει το πληροφοριακό σύστημα που απαιτείται για την διεξαγωγή της δημοπρασίας, βάσει της Προκήρυξης 1/2016 του υπουργού Επικρατείας για τη χορήγηση τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here