Την έσφαξε και έκανε σεξ με το πτώμα της – Νωρίτερα οι αρχές είχαν αφήσει το δράστη ελεύθερο

0
9

 

Οι αρχές δεν κατάφεραν να τον κατηγορήσουν για μια διάρρηξη, βγήκε έξω και σε 23 ημέρες δολοφόνησε μια 52χρονη γυναίκα.

Πρόκειται για τον 25χρονο Timothy Johnson που είχε βγει από τη φυλακή με εγγύηση και πριν περάσει ένας μήνας  σκότωσε την Judith Therianos.

Η υπόθεση διαδραματίστηκε στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο Timothy Johnson κατηγορείται για τη άγρια δολοφονία της Judith Therianos τον Μάρτιο. Αφού τη σκότωσε, ο νεαρός έκανε σεξ με το πτώμα της που βρέθηκε κοντά σε αυτοκινητόδρομο στις αρχές Απριλίου. Ο Timothy Johnson είχε συλληφθεί τον Ιανουάριο επειδή είχε μπει σε ένα σπίτι από το παράθυρο και απείλησε δύο ανθρώπους με μαχαίρι. Μετά όμως από 33 μέρες, στις 17 Φεβρουαρίου, αφέθηκε ελεύθερος χωρίς εγγύηση.

Του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για την επίθεση 6 μέρες αργότερα και τον συνέλαβαν ξανά στις 23 Μαρτίου και ενώ είχε δηλωθεί η εξαφάνιση της Judith Therianos. Ο βοηθός εισαγγελέα Chris LaBruzzo είχε δηλώσει στους δημοσιογράφους πως έπρεπε να απελευθερωθεί επειδή οι μάρτυρες δεν ανταποκρίθηκαν στα αιτήματα για κατάθεση.

Σύμφωνα με τις αρχές έκαναν σεξ και όταν του ζήτησε να σταματήσει άρχισε να τη χτυπά και να την πνίγει μέχρι που τελικά τη σκότωσε. Πήρε τη χρεωστική της κάρτα για να αγοράσει φαγητό και μπίρες πριν τελικά επιστρέψει στο σημείο και κάνει σεξ με το πτώμα της.

Πιστεύεται πως ο Timothy Johnson συνάντησε την Judith Therianos, μητέρα 3 παιδιών, στις 13 Μαρτίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here