Θοδωρής Κολυδάς: Γιατί μεταδίδω ακόμη το δελτίο καιρού στο Mega

0
560

 

Ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς εξακολουθεί να παρουσιάζει το δελτίο καιρού στο Mega, το οποίο δεν μεταδίδει κανένα ζωντανό πρόγραμμα.

Συνεχίζει, παρότι έχει περάσει ένας χρόνος από τη στιγμή που σταμάτησε η Ενημέρωση από το κανάλι. Όχι, όμως, και η Ενημέρωση για τον καιρό. Ο μετεωρολόγος, με τη στήριξη των τεχνικών, ακολουθεί τον «δύσκολο και μοναχικό δρόμο», όπως σημειώνει ο ίδιος.

Διαβάστε την ανάρτησή του στο facebook:

Πέρασε ήδη ένας χρόνος…

…από τότε που το Mega εξέπεμψε το τελευταίο δελτίο ειδήσεων στις 14 Σεπτεμβρίου του 2016.  Λίγες μέρες πριν – τέλη Αυγούστου του ΄16- είχα πάρει την απόφαση να συνεχίσω την παραγωγή και την παρουσίαση του δελτίου καιρού.  Όλη η τεχνική ομάδα του Mega στήριξε την επιλογή μου.  Όσα χρονικά όρια είχα θέσει τότε ότι θα παρουσιάζω το δελτίο »καταρίφθηκαν»  και ποτέ δεν φανταζόμουν οτι ο δύσκολος και μοναχικός δρόμος της καιρικής ενημέρωσής θα συνεχιζόταν τόσο πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα !

Όσοι μείναμε, δεν πιστεύαμε οτι ακόμη μέχρι σήμερα, θα είχαμε τόσο μεγάλη στήριξη από τον κόσμο σε αυτό το μικρό και μοναδικό καιρικό δελτίο.  Κι όμως,  τα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης που εξακολουθεί να συγκεντρώνει  ακόμη και στη νέα ώρα εκπομπής του, είναι αδιάψευτος «μάρτυρας» και μου δίνει κουράγιο. Δεν μπορώ παρά να πώ μόνο μια λέξη σε όλους τους συνεργάτες αλλά και τους τηλεθεατές ….

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here