Θρίλερ με εξεφάνιση 4χρονης από την Ομόνοια

0
14

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση της 4χρονης Άννυς Μπορίοβα η οποία χάθηκε στις 21 Απριλίου από το κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα από την Ομόνοια.

Η 4χρονη με καταγωγή από τη Βουλγαρία, έχει καστανά μαλλιά και καστανά ματιά.

Ιδιαίτεροι λόγοι καθιστούν αναγκαία την άμεση εύρεσή της, καθώς η ζωή της διατρέχει κίνδυνο. Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει:

  • Στο Εθνικό Κέντρο για τα Εξαφανισμένα και Υπό Εκμετάλλευση Παιδιά, καλώντας στην Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000
  • Μέσω e-mail: 116000@hamogelo.gr
  • Καλώντας στην Αμεση Δράση 100
  • Σε όλα τα αστυνομικά τμήματα της χώρας

Την ίδια ώρα, όπως αναφέρει  «Το Βήμα», προβληματισμό προκαλεί στους ειδικούς το γεγονός ότι η μητέρα της Άννυ έχει πέσει σε αντιφάσεις σε σχέση με το πού και πότε εξαφανίστηκε η κόρη της. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε, η ίδια είχε παραδώσει το παιδί σε μία φίλη της και συμπατριώτισσά της, επειδή ήθελε να πάει για λίγες ημέρες στη Βουλγαρία. Όταν επέστρεψε η φίλη της δήλωσε πως έβγαλε βόλτα το παιδί και τότε η τετράχρονη χάθηκε. Αίσθηση προκαλεί στις Αρχές το γεγονός ότι η μητέρα γνωρίζει μόνο το μικρό όνομα της φίλης στην οποία εμπιστεύθηκε την κόρη της.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here