Τι απαντά ο Ρουβάς στα δημοσιεύματα περί φοροδιαφυγής

0
10

Την οργή του γνωστού τραγουδιστή προκάλεσαν τα δημοσιεύματα περί φοροδιαφυγής του, που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου μετά από τη θέση που πήρε ο ίδιος για το δημοψήφισμα.

Μέσω επιστολής του πληρεξούσιου δικηγόρου του, Νικολάου Α. Ανδρικόπουλου, δίνεται η επίσημη απάντηση σχετικά με τις εταιρείες που διαχειρίζονται το σύνολο των καλλιτεχνικών του δραστηριοτήτων, οι οποίες όπως αναφέρεται εδρεύουν στην Ελλάδα και είναι φορολογικά συνεπείς.

Η απάντηση-επιστολή απαντάει καθαρά για το πρόστιμο των 700.000 ευρώ για φοροδιαφυγή, που γράφτηκε ότι του επιβλήθηκε και μιλάει για συκοφαντία και συνειδητή διαστρέβλωση των γεγονότων χωρίς καμιά διασταύρωση.

Διαβάστε αναλυτικά την επιστολή:

«Κυρίες/Κύριοι

Με τη ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος του εντολέα μου Αναστασίου (Σάκη) Ρουβά σας καλώ να δημοσιεύσετε την παρούσα επιστολή με την οποία σας γνωρίζω τα εξής:

Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι τις τελευταίες ημέρες αναρτήθηκε άκριτα και χωρίς καμία διασταύρωση ένα ανακριβές και επικίνδυνο για το πρόσωπό του εντολέα μου και την οικογένειά του δημοσίευμα τιτλοφορούμενο «700 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο στον Ρουβά για φοροδιαφυγή!», το οποίο εμπλέκει τον εντολέα μου, εν μέσω της δύσκολης αυτής συγκυρίας για ολόκληρη τη χώρα, σε σκάνδαλο φοροδιαφυγής λόγω δήθεν απόκρυψης μέρους των αμοιβών του. Προς αποκατάσταση της αλήθειας επισημαίνω ότι τόσο ο εντολέας μου Αναστάσιος (Σάκης) Ρουβάς ατομικά, όσο και οι εταιρείες που διαχειρίζονται το σύνολο των πνευματικών του δικαιωμάτων και των καλλιτεχνικών του δραστηριοτήτων, οι οποίες φυσικά δεν είναι υπεράκτιες, αλλά εδρεύουν στην Ελλάδα, είναι φορολογικά συνεπείς και ενήμεροι, τα πλήρη δε οικονομικά στοιχεία αυτών είναι πάντοτε στη διάθεση των φορολογικών αρχών. Η διαστρέβλωση των γεγονότων και η συκοφάντηση που κραυγαλέα και συνειδητά επιχειρείται με την άκριτη και χωρίς καμία διασταύρωση ανάρτηση του ανακριβούς αυτού δημοσιεύματος έχει προκαλέσει στον εντολέα μου τεράστια ηθική και επαγγελματική βλάβη, για την αποκατάσταση της οποίας επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός του ενώπιων των αρμόδιων αστικών και ποινικών δικαστηρίων».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here