Τι απάντησε ο Άλκης Κούρκουλος στην Τσανακλίδου που αποκάλυψε τη σχέση τους

0
14

 

Πριν από λίγες μέρες η αγαπημένη ερμηνεύτρια Τάνια Τσανακλίδου, σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση της είχε αποκαλύψει ότι στο παρελθόν είχε σχέση με τον πολύ νεότερο της τον Άλκη Κούρκουλο.

Ειδικότερα, η Τάνια Τσανακλίδου είχε πει:
«Στα 40 μου, που λες, που ήμουν και κουκλάρα, μου φέρνουν τα ανίψια μου μια τούρτα στα γενέθλιά μου. Είπα τότε ότι θα σβήσω 40 κεράκια, γιατί ήταν μια σημαντική επέτειος στη ζωή μου. Σημειωτέον, επειδή τα γενέθλιά μου έπεφταν πάντα σχεδόν μες στη Μεγάλη Εβδομάδα, σπάνια τα γιορτάζαμε στο σπίτι μου. Την ώρα, λοιπόν, που σκύβω να σβήσω τα κεράκια, κοιτιέμαι στον καθρέφτη και βλέπω μια μούρη κρεμασμένη…

Μια εικόνα του εαυτού μου που δεν την ήξερα. Παθαίνω σοκ. Σοκ! Δεν έβλεπα την ώρα να φύγουν όλοι και μόλις έφυγαν, πατάω ένα κλάμα! Μπήκα στην πρώτη κρίση ηλικίας στα 40 μου, μολονότι ήμουν ακόμα και όμορφη και δημιουργική! Έκανε πάρα πολύ καιρό να μου περάσει η κρίση αυτή.

Την ίδια περίοδο είχα και σχέση με τον Άλκη Κούρκουλο, έναν πολύ νεότερό μου άνδρα, κι αισθάνθηκα πραγματικά πολύ άσχημα»!

Τι απάντησε ο Άλκης Κούρκουλος για την αποκάλυψη αυτή; «Καλά έκανε. Την Τάνια την αγαπάω και τη λατρεύω, είναι αγαπημένο μου πρόσωπο».

Πηγή: Zappit

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here