Τη Δευτέρα καλείται στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ο Στουρνάρας

0
3

 

Για τη Δευτέρα καλείται στη Βουλή ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας, σύμφωνα με ενημέρωση της προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Ειδικότερα ο κ. Στουρνάρας καλείται την Δευτέρα (στη 1 μ.μ.) στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής προκειμένου να καταθέσει  σχετικά με τον εξωδικαστικό συμβιβασμό του Ελληνικού Δημοσίου με την SIEMENS.

Η Πρόεδρος της Βουλής τη Δευτέρα θα ενημερώσει και την Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου σχετικά με το πρώτο πόρισμα της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους, ενώ σχεδιάζει πρωτοβουλίες σε διεθνές και εθνικό επίπεδο.

Ερωτηθείσα η κ. Κωνσταντοπούλου αν το επόμενο Σαββατοκύριακο η Βουλή θα συνεδριάσει κατεπειγόντως, προκειμένου να εγκρίνει μία συμφωνία της Ελλάδας με τους δανειστές, σχολίασε: «Αυτά είναι όνειρα θερινής νυκτός».

Επίσης αναφερόμενη στη χθεσινή συγκέντρωση στο Σύνταγμα χαρακτήρισε «θεσμική παρέμβαση που δημιουργεί πολιτειακό ζήτημα, όταν οι δανειστές καλούν σε συγκέντρωση. Γιατί σήμερα μπορεί να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση, αύριο όμως να είναι μία άλλη κυβέρνηση».

Αφορμή για το σχόλιο ήταν tweet του επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα Πάνου Καρβούνη με το οποίο υποστήριζε την συγκέντρωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here