Τη Δευτέρα στην Αθήνα ο Κατάινεν για το πακέτο Γιούνκερ

0
8
epa04561018 Vice-president of European Commission Jyrki Katainen speaks during a press conference in Rome, Italy, 15 January 2015. EPA/MAURIZIO BRAMBATTI

 

Ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Γίρκι Κατάινεν, πρόκειται να επισκεφθεί την Αθήνα τη Δευτέρα 18 Απριλίου 2106. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Αθήνα, ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν θα μιλήσει στη Βουλή των Ελλήνων, ειδικότερα στα προεδρεία και σε εκπροσώπους των Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Παραγωγής και Εμπορίου, και Οικονομικών Υποθέσεων, στις 10:00.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, ο κ. Κατάινεν θα εκφωνήσει ομιλία με θέμα «Το Επενδυτικό Σχέδιο και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Στρατηγικών Επενδύσεων στην Ελλάδα» λίγο πριν την ολοκλήρωση της εκδήλωσης με θέμα «Info Day: Επενδυτικό Σχέδιο Γιούνκερ για την Ευρώπη» που διοργανώνεται από την Αντιπροσωπεία της ΕΕ στην Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, στις 12:00, στην Αίγλη Ζαππείου. Αμέσως μετά, στις 13:00, θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Θα ακολουθήσει γεύμα εργασίας με τους προέδρους των ελληνικών συστημικών τραπεζών και τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, στις 14:00, και αμέσως μετά ο κ. Κατάϊνεν θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here