Τι έδειξε η νεκροψία στη σορό της άτυχης Ανθής

0
7

 

Για ανθρωποκτονία από πρόθεση, περιύβριση μνήμης νεκρού και παράνομη οπλοκατοχή, κατηγορείται ο σύζυγος της 37χρονης Ανθής, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, μετά και την ομολογία του.

Νέα στοιχεία για τη στυγερή δολοφονία της 37χρονης Ανθής Λινάρδου προκύπτουν από τα ευρήματα της νεκροψίας.

Σύμφωνα με το kozanimedia.gr, ο θάνατος της Ανθής οφείλεται σε πνιγμονή (πνιγμό), ωστόσο εντοπίστηκε κάταγμα στο κρανίο της, πιθανότατα από τον σύζυγό της, ο οποίος έχει ομολογήσει τη δολοφονία.

Επιπλέον, εντοπίστηκαν και εκχυμώσεις κοντά στα μάτια του θύματος.

Τι λέει η αστυνομία

Σύμφωνα με τον γενικό αστυνομικό διευθυντή της Περιφέρειας Μακεδονίας, Δημοσθένη Χρήστου, η δολοφονία έγινε εν βρασμώ ψυχής, δεν ήταν προσχεδιασμένη και ο δράστης δεν είχε συνεργούς.

Κίνητρο ήταν η επιθυμία της άτυχης Ανθής να χωρίσουν και το έγκλημα φέρεται να έγινε την ώρα που κοιμόντουσαν στο διπλανό δωμάτιο τα τρία παιδάκια του ζευγαριού.

Οι αρχές εκτιμούν ότι ο δράστης στραγγάλισε το θύμα και στη συνέχεια κατέβασε το πτώμα και το μετέφερε στο χωράφι του, όπου υπήρχε ήδη ένας λάκκος που είχε ανοιχτεί για αγροτικές εργασίες.

Όταν οι αστυνομικοί βρήκαν το πτώμα, παρουσία του δράστη, ο σύζυγος ομολόγησε το έγκλημά του.

Οι αστυνομικοί είχαν στρέψει ήδη τις υποψίες επάνω του, ενώ τους είχε φανεί ύποπτο και το φρεσκοφρεζαρισμένο χωράφι του δράστη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here