Τι έδειξε η αυτοψία των πραγματογνωμόνων της οικογένειας Μαυρίκου

0
6

 

Από τις οκτώ το πρωί της Κυριακής διηνήργησαν αυτοψία στο σημείο της Αττικής Οδού όπου κάηκε το τζιπ του Παναγιώτη Μαυρίκου οι τεχνκοί σύμβουλοι που όρισε η οικογένειά του.

Οι τεχνικοί σύμβουλοι εξέτασαν εξονυχιστικά το σημείο της πρόσκρουσης και τα τελευταία μέτρα της πορείας του πολυτελούς τζιπ στην Αττική Οδό και σύμφωνα με την πραγματογνωμοσύνη του η πρώτη πρόσκρουση στο διαχωριστικό στηθαίο της Αττικής Οδού έγινε 358 μέτρα πριν από το σημείο που ακινητοποιήθηκε το όχημα. Μέχρι το σημείο που ακινητοποιήθηκε χτύπησε άλλες τέσσερις φορές δυνατά και τουλάχιστον άλλες δύο, με μικρότερη δύναμη πάνω στο τσιμεντένιο στηθαίο.

Όταν το όχημα ακινητοποιήθηκε πέρασαν 30 δευτερόλεπτα χωρίς να υπάρξει κάποια εστία φωτιάς, ενώ διαπιστώθηκε επίσης ότι υπάρχουν ίχνη διαρροής λαδιού κατά μήκος της διαδρομής μέχρι την ακινητοποίηση του αυτοκινήτου. Οι ειδικοί συγκέντρωσαν και διάφορα τμήματα αυτοκινήτου, όπως κρύσταλλα, βίδες και άλλα μεταλλικά αντικείμενα και ερευνούν αν έχουν σχέση με το πολυτελές τζιπ του Παναγιώτη Μαυρίκου.

Επισήμαναν για άλλη μια φορά ότι τα αλάρμ του αυτοκινήτου άναψαν όταν αυτό ακινητοποιήθηκε από τον οδηγό του, ενώ ανέφεραν ότι η πόρτα του οδηγού είχε ανοίξει 8-10 πόντους λίγο πριν η πυρκαγιά μετατρέψει το αυτοκίνητο σε άμορφη μάζα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here