Τι έχει στις τσέπες του ο Ομπάμα (ΒΙΝΤΕΟ)

0
3

 

Ο Μπάρακ Ομπάμα, σε διαδικτυακή συνέντευξη που παραχώρησε, αποκάλυψε για ποιο λόγο έχει πάντα μαζί του ορισμένα από τα αντικείμενα που του έχουν προσφέρει, άγνωστοι αλλά και διάσημοι, μετά την ανάληψη της εξουσίας στον Λευκό Οίκο.

Έβγαλε από την τσέπη του ένα ροζάριο που του δώρισε ο Πάπας Φραγκίσκος, ένα μικρό ινδουιστικό αγαλματίδιο αλλά και έναν κοπτικό σταυρό από την Αιθιοπία.

Εξήγησε δε ότι δεν είναι προληπτικός. «Όμως αυτά που θυμίζουν όλους τους ανθρώπους που συνάντησα» εξήγησε ο Μπαράκ Ομπάμα.

https://www.youtube.com/watch?v=ASNLlNqNr9M

Eάν έπρεπε να ενσαρκώσει έναν από τους διάσημους χαρακτήρες του Πολέμου των Άστρων, o πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα θα επέλεγε τον Χαν Σόλο, καθώς θεωρεί πως είναι λίγο επαναστάτης.

Σε ερωτήσεις που του υπέβαλαν την Παρασκευή στο Λευκό Οίκο τρεις πρωταγωνιστές του YouTube,ο επικεφαλής του αμερικανικού κράτους ομολόγησε ότι δεν έχει προς το παρόν δει την τελευταία ταινία της σειράς των Star Wars, «Η Δύναμη Ξυπνάει».

Αγαπημένη του ταινία από το κινηματογραφικό έπος;

«Η πρώτη ταινία. Θυμάμαι πολύ καλά πότε την είδα. Ήμουν 14 ή 15 ετών, είχα πάει στον κινηματογράφο Cinerama στη γωνιά του δρόμου» που βρισκόταν το σπίτι μου, περιέγραψε ο ίδιος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here