Τηλεφωνική επικοινωνία Αλ. Τσίπρα – Φ. Γεννηματά

0
15

 

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα είχε το μεσημέρι η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, κατόπιν πρωτοβουλίας της.

Όπως έγινε γνωστό, η κ. Γεννηματά ενημερώθηκε από τον Πρωθυπουργό για την πορεία των διαπραγματεύσεων.
Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε ότι σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές για την Ελλάδα δεν έχουν θέση οι διαφωνίες και οι αντιπαλότητες, και όπως τόνισε στη χθεσινή της ομιλία στο Κοινοβούλιο, σημασία έχει το αποτέλεσμα, «που δεν μπορεί να είναι τίποτα άλλο παρά η συμφωνία».

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις οποίες μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Πρωθυπουργός και η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συμφώνησαν ότι η χθεσινή ψηφοφορία και η έγκριση της ελληνικής πρότασης από τη συντριπτική πλειοψηφία των βουλευτών έστειλε ένα ισχυρό μήνυμα ενότητας στην Ευρώπη.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο πρωθυπουργός αποδέχτηκε ότι οι Σοσιαλιστές και Σοσιαλδημοκράτες της Ευρώπης βοήθησαν και βοηθούν την Ελλάδα καθοριστικά σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή, ενώ η Φώφη Γεννηματά τον ενημέρωσε ότι σε περίπτωση που διεξαχθεί την Κυριακή η Σύνοδος Κορυφής, θα μεταβεί και η ίδια εκ νέου στις Βρυξέλλες προκειμένου να συμμετάσχει στην προσύνοδο των ηγετών των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών.

Επίσης, η κ. Γεννηματά απέστειλε ευχαριστήριες επιστολές προς όλους τους ηγέτες των Σοσιαλιστικών και Σοσιαλδημοκρατικών κομμάτων της Ευρώπης για την πολύτιμη βοήθεια που προσέφεραν και προσφέρουν στην Ελλάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here