Την απόσυρση των αντιαγροτικών μέτρων ζητεί ο Π. Λαφαζάνης

0
6

 

Nα αποσύρει άμεσα όλα τα αντιασφαλιστικά και φοροεξοντωτικά μέτρα εις βάρος των αγορτών κάλεσε την κυβέρνηση ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Κατά τη διάρκεια περιοδείας του στη Νεμέα, ο κ. Λαφαζάνης ξεκαθάρισε ότι «η κυβέρνηση ή θα αποσύρει άμεσα τα αντιαγροτικά μέτρα ή αλλιώς θα αποσυρθεί η ίδια από το πρωτόγνωρο κύμα οργής και αγώνα των αγροτών της χώρας» προσέθεσε.

Ο πρόεδρος της ΛΑΕ συναντήθηκε με τη διοίκηση του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νεμέας, με ιδιώτες οινοπαραγωγούς και με αγρότες, κυρίως αμπελουργούς, της περιοχής και ενημερώθηκε για τα προβλήματα της οινοπαραγωγής και των αγροτών της περιοχής.

Σε αυτό το πλαίσιο, άσκησε κριτική στην κυβέρνηση, επισημαίνοντας ότι «με τον απαράδεκτο φόρο που πρόσφατα επέβαλε στο κρασί, λειτουργεί ως καταστροφέας της ελληνικής παραγωγής σε ένα προϊόν, που αν το στηρίξουμε, μπορεί να στηρίξει όλη την Ελλάδα».

«Η άμεση απόσυρση του φόρου στο κρασί είναι το ελάχιστο που οφείλει να κάνει εδώ και τώρα η κυβέρνηση, πριν είναι αργά για τον οινοπαραγωγικό ιστό της χώρας» υπογράμμισε.

Καταλήγοντας, εξέφρασε τη στήριξή του στον οινοποιητικό συνεταιρισμό της Νεμέας και τις δημιουργικές προσπάθειες του, υπογραμμίζοντας πως «στηρίζουμε γενικότερα με όλες μας τις δυνάμεις το ελληνικό κρασί, τις μεγάλες δυνατότητες του και τις μοναδικές ποικιλίες του, όπως το Αγιωργίτικο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here