Την… μπάλα στον Κοντονή ρίχνει η ΕΟΚ

0
12

 

Να λάβει αποφάσεις καλεί η ΕΟΚ τον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή μετά την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ FIBA και Ευρωλίγκα.

Η FIBA είναι αυτή που απειλεί με αποβολή την Εθνική ομάδα από το Ευρωμπάσκετ, λόγω της απόφασης της διοίκησης της ΑΕΚ να μην συμμετάσχει στο FIBA Champions League αλλά στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της Euroleague, Eurocup.

Η ανακοίνωση:

«Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης έλαβε από την παγκόσμια ομοσπονδία του αθλήματος FIBA την επιστολή που παραθέτουμε.

Τα δεδομένα που αναφέρονται στην επιστολή, όπως φυσικά και οι πιθανές επιπτώσεις, μεταβιβάστηκαν στον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Σταύρο Κοντονή, ο οποίος βάσει του αρ. 26 παρ. 6 του ν. 2725/1999 έχει την αρμοδιότητα μέσω των θεσμοθετημένων υπηρεσιών και κατόπιν των εισηγήσεων των αρμόδιων για το άθλημα Εθνικών ομοσπονδιών, να χορηγεί άδειες συμμετοχής ελληνικών συλλόγων σε διεθνείς διοργανώσεις.

Αναμένονται οι τελικές αποφάσεις με δεδομένες τις θέσεις της ΕΟΚ και τις σχέσεις της με τους θεσμούς του Παγκόσμιου Αθλητικού Κινήματος και τη ΔΟΕ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here