Το… ανέκδοτο με τον Κορεάτη σύμβουλο του Γιάνη Βαρουφάκη

0
6

 

Έντεκα εκατομμύρια Έλληνες θα πληρώσουν το λογαριασμό αυτού του ανέκδοτου, αναφέρει σε σχόλιό του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης, με αφορμή δημοσίευμα για τον Κορεάτη σύμβουλο του Γιάνη Βαρουφάκη.

Ο Π. Χρηστίδης αναφέρει:

«Ήταν ένας Κορεάτης, ένας Ιρανός κι ένας Κολομβιανός σύμβουλος Βαρουφάκη κι 11.000.000 Έλληνες που θα πληρώσουν το λογαριασμό αυτού του ανεκδότου!»
Το σχόλιο έγινε με αφορμή δημοσίευμα στο Βήμα της Κυριακής που αναφέρει: «Αίσθηση προκαλεί η υπέρογκη αμοιβή των 125 χιλιάδων ευρώ μηνιαίως που συμφώνησε να λαμβάνει Κορεάτης οικονομολόγος που ξεκίνησε να εργάζεται ως μέλος της ομάδας συμβούλων του τέως υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη.

Πρόκειται για τον Γκλεν Κιμ, ο οποίος ωστόσο, δεν διαθέτει τα προσόντα που παρουσίασε ως βιογραφικό. Ουδέποτε υπήρξε συνεργάτης του γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ούτε έχει σχέση με την ίδρυση του ESM ή έστησε τον EFSM, καθώς πήγε στον Οργανισμό πέντε μήνες μετά την έναρξη λειτουργίας του.

Ο Γκλεν Κιμ παραμένει στο πλευρό της ηγεσίας του υπουργείου Οικονομικών και ζητά τώρα 375 χιλιάδες ευρώ γιατί μέχρι τώρα δεν έχει λάβει την αμοιβή του, παρά μόνο ημερήσιες αποζημιώσεις και έξοδα ταξιδιού και διαμονής στις διάφορες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες«.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here