Τo «αντίο» του Kobe Bryant

0
13

Ο πεντάκις πρωταθλητής ΝΒΑ και ένας από τους θεαματικότερους παίκτες του παγκοσμίου μπάσκετ, έβαλε τα μεσάνυχτα τέλος στην καριέρα του με μια συγκινητική επιστολή, κλείνοντας μια καριέρα 20 ετών.
Ο Kobe Bryant ανακοίνωσε με επιστολή στο theplayerstribune.com πως στο τέλος της σεζόν, θα αποχαιρετήσει το ΝΒΑ, τα παρκέ και θα αφοσιωθεί στην οικογένειά του. Ο 37χρονος ηγέτης και παίκτης σύμβολο των Los Angeles Lakers κατάλαβε ότι δεν είναι πλέον αυτό που θέλουν τα εκατομμύρια φίλων του μπάσκετ, μετά από 20 σεζόν στο υψηλότερο επίπεδο και 5 πρωταθλήματα.

Η επιστολή:

«Όταν συναντηθήκαμε για πρώτη φορά ήμουν απλά ένα παιδί. Κάποιοι από εσάς με δεχθήκατε. Κάποιοι από εσάς δεν το έκαναν. Αλλά όλοι σας με βοηθήσατε να γίνω ο παίκτης και ο άνθρωπος που βρίσκεται απόψε μπροστά σας. Μου δώσατε αυτοπεποίθηση για να βγάλω με καλό τρόπο τον θυμό μου. Η αμφιβολία σας μου έδωσε αποφασιστικότητα για να σας διαψεύσω. Είδατε τους φόβους μου να γίνονται δύναμη. Η απόρριψή σας με δίδαξε κουράγιο. Είτε με βλέπετε ως ήρωα είτε ως εχθρό, να ξέρετε ότι έβαλα κάθε συναίσθημα μου, κάθε κομμάτι πάθους και ολόκληρο τον εαυτό μου στο να είμαι Λέικερς. Όσα κάνατε για μένα είναι μεγαλύτερα από οτιδήποτε έχω κάνει για σας. Το τιμώ παίζοντας σήμερα και για το υπόλοιπο της σεζόν. Η αγάπη μου γι’ αυτή την πόλη, αυτή την ομάδα και για κάθε έναν από εσάς δεν θα σβήσει ποτέ. Σας ευχαριστώ γι’ αυτό το απίστευτο ταξίδι».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here