Το ΒΗΜΑ της Κυριακής γράφει: «Στήνουν καθεστώς Τσίπρα»

0
13

 

Νέα επίθεση εναντίον του πρωθυπουργού και του περιβάλλοντος του εξαπέλυσε το ΒΗΜΑ της Κυριακής σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του.

Με βασικό τίτλο «Στήνουν καθεστώς Τσίπρα» και υπέρτιτλο «Σε εξέλιξη οργανωμένη επιχείρηση άλωσης του κράτους και των θεσμών» και με υπότιτλους: «Επιδιώκουν έλεγχο της δικαιοσύνης -Καταδιώκουν αλλοίωση του πολιτεύματος μέσω εκλογικού νόμου και Συντάγματος», η εφημερίδα στρέφει τα βέλη της και πάλι εναντίον του Αλέξη Τσίπρα.

Η καυστική απάντηση του Μαξίμου

«Αυτοί που απέκτησαν «ισχύ και χρήμα» επωφελούμενοι για χρόνια από το καθεστώς της αδιαφάνειας και της διαπλοκής, σήμερα προκαλούν το δημόσιο αίσθημα με τους τίτλους περί «καθεστώτος Τσίπρα». Διότι αντιλαμβάνονται ότι πλέον όλοι είναι ίσοι απέναντι στο νόμο» σχολιάζουν κυβερνητικοί κύκλοι σχετικά με το πρωτοσέλιδο του «Βήματος».

«Είναι οι ίδιοι που ασκούν πιέσεις σε κόμματα της αντιπολίτευσης για να μην υπερψηφιστεί η απλή αναλογική ώστε να διατηρήσουν τις τελευταίες ελπίδες για παλινόρθωση του καθεστώτος που τους προστάτευε. Ο ελληνικός λαός τούς έχει καταλάβει και επανειλημμένα καταδικάσει» καταλήγουν οι ίδιοι κύκλοι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here