Το «έλα να δεις» στη Βουλή για τη μετάταξη της Μπέτυς Μπαζιάνα

0
10

 

«Είναι και νόμιμο και ηθικό», τόνισε ο Ν. Φίλης σχετικά με τη μετάταξη της συντρόφου του πρωθυπουργού Μπέτυς Μπαζιάνα ξεκαθαρίζοντας ότι η λίστα με τις μετατάξεις ήρθε από το ΕΜΠ και ο ίδιος δεν μπορούσε να μην την υπογράψει.

Με αφορμή ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Αντωνιάδη κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την ιδιωτική εκπαίδευση στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, ο υπουργός Παιδείας τόνισε πως η σύντροφος του πρωθυπουργού «είχε όλα τα επιστημονικά εφόδια, την αυτοδύναμη διδακτική εμπειρία για να πάει σε μία θέση με αυξημένες υποχρεώσεις».

«Είναι και νόμιμο και ηθικό. Να σταματήσει η φτήνια. Είναι και νόμιμο και ηθικό και δεν το κρίνει ο υπουργός. Εγώ δεν έχω δικαίωμα να κόψω, υπάρχει κατάσταση που έχει έρθει από το ΕΜΠ. Λυπάμαι για το εισαγγελικό ήθος σας», τόνισε ο Ν. Φίλης απευθυνόμενος στον Γ. Αντωνιάδη.Την ίδια ώρα η κα Αυλωνίτου αναρωτιόταν: «Επειδή είναι γυναίκα πρωθυπουργού δεν πρέπει να έχει καριέρα και επάγγελμα;».

Ο βουλευτής της ΝΔ συνέχισε να φωνάζει και ο υπουργός Παιδείας του επεσήμανε: «Απαντώ με υπηρεσιακό τρόπο, δεν κάναμε τίποτε περισσότερο από ότι κάναμε για εκατοντάδες άλλους. Είναι φτηνό και ανήθικο να συζητάμε γι’ αυτό».

«Ελάτε κ. Αντωνιάδη, τα λίγα λεπτά δημοσιότητας έχουν περάσει για εσάς», κατέληξε ο υπουργός Παιδείας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here