Το Kρητικό γλέντι της γιαγιάς Γιάννας

0
13

Η Ελιάννα, παιδί της κόρης της Καρολίνας Παρθένη και του συζύγου της Βασίλη Αμβροσίου, πήρε το όνομά της και από τις δύο γιαγιάδες της, Ελένη και Ιωάννα.

To μυστήριο της βάπτισης πραγματοποιήθηκε στο εκκλησάκι της Παναγίας στο Δέτη, πάνω από το χωριό Μηλιαράδο, σε στενό οικογενειακό κύκλο, γύρω στη 1 το μεσημέρι.

Όπως ήταν φυσικό, είχαν ληφθεί αυστηρά μέτρα προστασίας, με 7 βανάκια να μεταφέρουν τους 77 καλεσμένους, που ήταν στη λίστα για την εκκλησία.

Όλο το χωριό ήταν καλεσμένο στο γλέντι που ακολούθησε στο σχολείο, με τις ψησταριές να δουλεύουν υπερωρίες για να καλύψουν τη ζήτηση και με τους κατοίκους της Εμπάρου να μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την οικογένεια.

Η Γιάννα δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους συγχωριανούς της που βρέθηκαν για μία ακόμη φορά στο πλευρό της οικογένειάς της και εκείνοι τής το ανταπέδωσαν.

«Είμαστε ευτυχείς που βρισκόμαστε εδώ και σας ευχαριστούμε όλους που συμμετέχετε στη μεγάλη μας χαρά… Βρισκόμαστε σήμερα εδώ, στην Έμπαρο, το χωριό του πατέρα και των παππούδων μου. Η ίδια η Καρολίνα επέλεξε να γίνει η βάπτιση της κόρης της στην Έμπαρο, και είμαι πολύ χαρούμενη που όλη η οικογένεια, οι νονοί, ο Παναγιώτης και ο Δημήτρης, οι γιοι μας είναι εδώ». 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here