Το λάθος του αιώνα σε τηλεπαιχνίδι!

0
4

 

«Όσκαρ» τύχης σε διαγωνιζόμενη σε ένα τηλεοπτικό παιχνίδι στην Κολομβία. Ακόμα και όταν η τύχη της την εγκατέλειψε ήρθε να τη βοηθήσει το μοντέλο που είχε προσληφθεί για να αποκαλύπτει τι κρύβεται πίσω από τις κάρτες που επιλέγει ο κάθε παίκτης.

Όταν η παίκτρια επέλεξε μια κάρτα, το μοντέλο από την Κολομβία αποκάλυψε μια άλλη κάρτα, χαρίζοντας της ένα πολυτελέστατο αυτοκίνητο αξίας 22.000 δολαρίων. Η διαγωνιζόμενη είχε επιλέξει άλλη κάρτα που δεν έκρυβε τίποτα, ωστόσο κατάφερε να μην φύγει με άδεια χέρια χάρη στο λάθος του εντυπωσιακού μοντέλου.

Κατά την αποκάλυψη του δώρου η ίδια, που φαίνεται να αντιλήφθηκε το λάθος, αλλά και ο παρουσιαστής, βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, με την τηλεοπτική κάμερα να καταγράφει το περιστατικό. Η εκπομπή μεταδιδόταν ζωντανά στον αέρα με αποτέλεσμα οι παραγωγοί και ο παρουσιαστής να μην μπορούν να διορθώσουν το ακριβό λάθος.

Πάντως, το μοντέλο ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter πως οι παραγωγοί τη συγχώρεσαν και δεν έχασε τη δουλειά της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here