Το Μαξίμου απαντά για το «πόθεν έσχες» Τσίπρα

1
1

 

Έντονη ήταν η αντίδραση του Μεγάρου Μαξίμου σε δημοσιεύματα που, όπως αναφέρει, προσπαθούν να ξεσηκώσουν θόρυβο σχετικά με το πόθεν έσχες του πρωθυπουργού.

Ειδικότερα, πηγές της κυβέρνησης αναφέρουν ότι, ο πρωθυπουργός μένει στην Κυψέλη σε ενοίκιο και πως το ακίνητο το οποίο εμφανίζεται στην ιδιοκτησία του, στην δήλωση πόθεν έσχες, είναι το πατρικό του στους Αμπελόκηπους.
Αναφέρουν ακόμη ότι πρόκειται για το σπίτι στο οποίο γεννήθηκε και έχει μεταβιβαστεί με γονική παροχή εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

«Το είδος της δημοσιογραφίας που εξαπολύει επιθέσεις λάσπης χωρίς να επιβεβαιώνει τα πραγματικά στοιχεία, ονομάζεται και δημοσιογραφική αλητεία», τονίζουν και σημειώνουν πως «η δημοσιογραφική αλητεία είναι από ότι φαίνεται το τελευταίο καταφύγιο της διαπλοκής…Αυτά», καταλήγουν οι κυβερνητικές πηγές.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Eκτός από την δημοσιογραφική υπάρχει και η πολιτική αλητεία. Όταν ο κύριος Τσίπρας καλούσε τους Έλληνες να μην πληρώσουν τον φόρο ακίνητης περιουσίας όπως θα έκανε κι εκείνος, αργότερα όταν ξαναρωτήθηκε αν τον πλήρωσε τελικά απάντησε πως δεν έχει σπίτι και γι’ αυτό και δεν πλήρωσε. Σήμερα ο ίδιος και το Μαξίμου (βαρύγδουπος τίτλος για κτίριο γεμάτο ψεύτες) παραδέχονται πως έχει σπίτι στην ιδιοκτησία εδώ και πολλά χρόνια και το φόρο τον έχει πληρώσει κανονικά. Μια φορά ψεύτης για πάντα ψεύτης. Κι αν είσαι και πρωθυπουργός τότε τι να πει ο λαός!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here