Το Μαξίμου «αδειάζει» τον Σκουρλέτη για τον Πιτσιόρλα

1
9

 

Αποστάσεις κρατά το Μέγαρο Μαξίμου διαμέσου της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη από τις δηλώσεις του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας που επιτέθηκε κατά του ΤΑΙΠΕΔ και του διευθύνοντος συμβούλου του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων.

Ο κ. Σκουρλέτης χαρακτήρισε τον κ. Στέργιο Πιτσιόρλα, ο οποίος σημειωτέον αποτελεί προσωπική επιλογή του Αλέξη Τσίπρα, ειρωνικά «πολυπράγμονα» και υποστήριξε ότι ο διευθύνων σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ λειτουργεί εξωθεσμικά και άφησε βαρύτατους υπαινιγμούς για χρηματισμό δημοσιογράφων για να προωθηθούν οι θέσεις του.

Ωστόσο, η κυβερνητική εκπρόσωπος παρείχε στήριξη στον κ. Πιτσιόρλα τηρώντας σαφείς αποστάσεις από τον υπουργό κ. Σκουρλέτη και μιλώντας στον ΣΚΑΪ, τόνισε: «Το ΤΑΙΠΕΔ ως Ν.Π.Ι.Δ. έχει τις δικές του αυτόνομες διαδικασίες, που προκύπτουν από το καταστατικό λειτουργίας του. Τα στελέχη του Δ.Σ. του ΤΑΙΠΕΔ, που διορίζονται από την κυβέρνηση, κινούνται στο πλαίσιο των αποφάσεων των συλλογικών κυβερνητικών οργάνων, τα οποία ασκούν και το σχετικό έλεγχο».

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here