Το μήνυμα του Θοδωρή Κολυδά για το Mega: Καλή δύναμη σε όλους

0
10

 

Ο πιο γνωστός μετεωρολόγος του Mega είναι ο Θοδωρής Κολυδάς που επί 20 χρόνια μεταδίδει τις μετεωρολογικές προβλέψεις στο κανάλι. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να μην πάρει θέση για όσα ταλαιπωρούν το τελευταίο χρονικό διάστημα τους εργαζόμενους και γιι την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έγραψε για τον τηλεοπτικό σταθμό και τις δύσκολες ώρες που περνάει:

«Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΕΜΥ, που από το 1990 μέχρι σήμερα μου έδωσε εμένα προσωπικά, αλλά και σε άλλους συναδέλφους μετεωρολόγους, τη δυνατότητα να ενημερώνουμε το κοινό από τα ΜΜΕ.

Αισθάνομαι υπερήφανος που συνεργάστηκα με όλα τα είδη ηλεκτρονικού και έντυπου Τύπου και κυρίως με το Μεγάλο Κανάλι επί 20 χρόνια, το οποίο από την συχνότητά του μου έδωσε την δυνατότητα να διατηρήσω την δεοντολογία και τους κανόνες της ενημέρωσης σε υψηλό επίπεδο, όχι επειδή τους επιβάλλει κάποιο θεσμικό κείμενο, αλλά που τους προτάσσει το ήθος, η ανατροφή μου καθώς και οι κανόνες της επιστήμης μου.

Μετά από 31 χρόνια δουλειάς πιστεύω ότι ο απολογισμός είναι «θετικός», διότι παρά τις πρόσφατες οικονομικές απώλειες, αισθάνομαι ότι τελικά κέρδισα ανεκτίμητες αξίες όπως η εμπιστοσύνη από το κοινό , καθώς η φιλία και η αγάπη από όλους τους καλούς συνεργάτες, τεχνικούς και δημοσιογράφους.

Καλή δύναμη σε όλους. Κάπου-κάποτε, θα …ξαναβρεθούμε.

ΥΓ. Το παραπάνω μήνυμα ΔΕΝ είναι αποχαιρετιστήριο, αλλά αποτελεί έναν τρόπο ψυχικής «αποφόρτισης» απο τις τρέχουσες εξελίξεις. Παραμένω σταθερά στις επάλξεις της ενημέρωσης κάθε πρωί στην «Κοινωνία Ώρα Mega», στο απογευματινό δελτίο καιρού, καθώς και στην 365/24/7 υποστήριξη του Mega επί παντός καιρικού !».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here