Το μήνυμα της Αντζελίνα Τζολί που ανεβάζει φωτογραφία της χωρίς make up

0
29

 

  Η Αντζελίνα Τζολί αποφάσισε να ανεβάσει στον λογαριασμό της στο Facebook μια φωτογραφία της χωρίς make up και χωρίς photoshop. Το έκανε με σκοπό να εμπνεύσει γυναίκες από όλο τον κόσμο να αγαπήσουν τον εαυτό τους όπως πραγματικά είναι.

Και η ίδια άλλωστε, στις δημόσιες εμφανίσεις της, είναι συνήθως «προϊόν» δουλειάς πολλών ανθρώπων. Το παραδέχεται στο σχόλιο της.

«Πίσω από το μακιγιάζ και το χαμόγελο είμαι ένα απλό, κανονικό άτομο. Τόσες πολλές μοιάζουν με μένα. Θέλω να ξέρουν ότι αυτή η φυσικότητα είναι όμορφη. Αυτό που δεν ξέρουν πραγματικά είναι ότι πίσω από αυτό που βλέπουν υπάρχουν σχεδιαστές, μακιγιέγ και ειδικοί στο photoshop. Η αίσθηση ομορφιάς των διάσημων είναι ελαττωματική. πάψτε να νοιάζεστε. Αγαπήστε τον πραγματικό εαυτό σας. Δεν έχει τόση σημασία η εξωτερική εμφάνιση, αλλά το πώς είστε εσωτερικά» έγραψε.

angelina

Ανέβασε και μια φωτογραφία της υιοθετημένης κόρης της Σαχάρα και έγραψε «όταν οι άνθρωποι κάνουν Bullying στην κόρη μου για το χρώμα του δέρματος της, της λέω «είσαι όμορφη, είσαι έξυπνη. Μπορείς να κάνεις ο,τιδήποτε».

angelina-sahara

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here