Το μήνυμα του μακελάρη του Μονάχου: Θα σας καθαρίσω όλους (BINTEO)

 

Στη δημοσιότητα έρχεται βίντεο 45 δευτερολέπτων που απεικονίζει τον δράστη της επίθεσης στο εμπορικό κέντρο του Μονάχου Olympia να συνομιλεί με κατοίκους της περιοχής. Το βίντεο γυρίστηκε από ένα άλλο πιο ψηλό γειτονικό κτίριο και δείχνει τον δράστη της αιματηρής επίθεσης στο Μόναχο σε ένα πάρκινγκ.

Ο 18χρονος Γερμανοιρανός δράστης φωνάζει μεταξύ άλλων: «Eίμαι Γερμανός. Σταματήστε τη λήψη» και προσθέτει πως είναι ένας από τους μεγαλωμένους σε «περιοχή επιδομάτων ανεργίας», ότι έχει νοσηλευθεί σε νοσοκομείο, ότι υπέστη mobbing και θα «σας καθαρίσω όλους».

Ο ένοπλος ουρλιάζει σε άψογα γερμανικά: «Εξαιτίας σας έχω υποστεί επί 7 ολόκληρα χρόνια ψυχολογική βία (mobbing) και τώρα πρέπει να αγοράσω ένα όπλο για να σας καθαρίσω όλους».

Όταν ο άντρας με το βίντεο τον βρίζει «βρωμοξένο», εκείνος απαντά «Είμαι Γερμανός. Σταμάτα το βίντεο. Γεννήθηκα εδώ (δεν ακούγεται καθαρά) σε περιοχή επιδομάτων ανεργίας (δεν ακούγεται καθαρά) νοσηλεύτηκα σε νοσοκομείο (δεν ακούγεται καθαρά) και δεν έχω κάνει τίποτα».

Η εικόνα διακόπτεται, ακούγονται οι σφαίρες, άνθρωποι ουρλιάζουν πανικόβλητοι και οι σειρήνες των περιπολικών.

Το κινητό στρέφεται ξανά στο πάρκινγκ, ο ένοπλος είναι πάλι εκεί και πυροβολεί ξανά γύρω- γύρω. Μετά σταματά η λήψη.

Σχετικά Άρθρα


Αφήστε το σχόλιο σας

*